Tag Archives: Tirana Connectivity Forum

Министерката за труд и социјална политика на Македонија Јагода Шахпаска се обрати на седмиот по ред Форум за поврзување во Тирана  

Министерката за труд и социјална политика на Република Македонија Јагода Шахпаска денеска се обрати на седмиот по ред Форум за поврзување, (Tirana Connectivity Forum), кој се одржува во Тирана, под мотото „Заедно градиме подобар Балкан“, а на кој се дискутираше за Економскиот и инвестициски план на Европската унија за земјите од Западен Балкан. Министерката Шахпаска учествуваше на панел дискусијата насловена „Што ...

Read More »