Tag Archives: Влатко Ѓорчев

Влатко Ѓорчев пратеник во Собранието на Македонија помагаше во Драч (ФОТО)

Катастрофален земјотрес ја погоди Албанија 24 животи, а повредени се 700 лица. Денес бев таму и помогнав колку што можев. Бев на конференција во Тирана со учесници од целиот Балкан, но ги видивме вестите. Слушнавме дека е потребна помош и отидовме во Драч. Растоваривме два камиони со вода, сокови, кутии со храна… Ако треба, ќе учествуваме во расчистувањето на урнатините. Тажна ...

Read More »