130.000 посетители од 150 земји, 4.000 изложбени компании и над 300 економски и политички делегации од целиот свет во Саемот во Хановер (ВИДЕО)

Фото: Hannover Messe

Повеќе од 130.000 посетители од 150 земји, 4.000 изложбени компании, 300 стартапи и над 300 економски и политички делегации од целиот свет, Саемот во Хановер импресивно ја покажа својата способност на меѓународно синтетизирање на најдоброто од технолошките иновации, деловниот саем и економската и политичката агенда. Ви благодариме на сите што бевте таму и што сте дел од потегот! – стои во соопштението на Саемот Хановер

Advertisement