Tag Archives: Саемот во Хановер

130.000 посетители од 150 земји, 4.000 изложбени компании и над 300 економски и политички делегации од целиот свет во Саемот во Хановер (ВИДЕО)

Фото: Hannover Messe Повеќе од 130.000 посетители од 150 земји, 4.000 изложбени компании, 300 стартапи и над 300 економски и политички делегации од целиот свет, Саемот во Хановер импресивно ја покажа својата способност на меѓународно синтетизирање на најдоброто од технолошките иновации, деловниот саем и економската и политичката агенда. Ви благодариме на сите што бевте таму и што сте дел од ...

Read More »

Почна нај големиот Индустриски саем во Хановер

Почна нај големиот Индустриски саем во Хановер, Германија на кој фирми од целиот свет ќе ги претстават достигнувањата во машинската технологија. Саемот во Хановер игра централна улога во глобалната економија и овозможува пристап до ресурси кои не се достапни во некои земји. Сепак, тоа носи и предизвици како што се трговскиот дисбаланс и протекционизмот. Саемот во Хановер поттикнува глобален дијалог за овие ...

Read More »

Саемот во Хановер ќе трае од 22 до 26 април 2024

Фото: Hannover Messe Саемот во Хановер игра централна улога во глобалната економија и овозможува пристап до ресурси кои не се достапни во некои земји. Сепак, тоа носи и предизвици како што се трговскиот дисбаланс и протекционизмот. Саемот во Хановер поттикнува глобален дијалог за овие прашања. Саемот во Хановер е водечки светски саем за индустриска технологија. Нејзината водечка тема „Да енергизираме за одржлива ...

Read More »