Апел за спас на ФК Тетекс – Тетово

 

ФК Тетекс од Тетово апелираме до сите фирми, компании, преставништва и искрени подржувачи и љубители на нашиот и вашиот сакан клуб Тетекс апелираме дека е потребно да се пронајде стабилен спонзор кој ќе го спаси Тетекс од бездната во која е западнат подолго време. Од фудбалскиот клуб Тетекс на прес -конференцијата изјавија дека клубот може да се спаси ако некој спонзор изрази желба да го купи Тетекс според новиот закон во спорт кој овозможува даночни олеснувања.