Бил Николов: Ги повика македонците да му се придружат во неговата борба за враќање на нашето име

Претседателот на Македонското меѓународно движење за човекови права на македонците од Канада (ММДЧП), Бил Николов, на својот Твитер налог ги повика македонците да му се придружат во неговата борба за враќање на нашето име. Кој ќе ми се придружи во создавањето на нов празник за сите делови на  во 2020 година? Ден во кој ќе го славиме враќањето на НАШЕТО ИМЕ и ќе ставиме крај на сите преговори. Ќе успееме. Продадените политичари ќе мораат да нe послушаат. ,повика Николов.