Честитка за Божик од „Единствена горанска партија“

Во името на партијата „Единствена горанска партија“ им честитам Божиk на сите верници кои слават според Грегоријанскиот календар! Многу здравје и радост во вашите семејства! – стои во честитката потпишано од Адем Хоџа претседател на партијата „Единствена горанска партија“.

Advertisement