Ексклузивни стари слики на Тирана (ФОТО)

Стара Православна црква Св.Прокоп и старите гробишта 1604 година

Обновање на Православната црква Св.Прокоп 1935 – 1945 година

 

 

 

 

 

 

Православна црква во центар на Тирана