Македонија: Годишен концерт на КУД “Илинден” од Струга 

На 20-ти јуни во 20 часот во Н.У. Центар за Култура во Струга ќе се одржи годишниот концерт на КУД “Илинден” од Струга. На концертот ќе настапат сите членови на Културно Уметничкото Друштво “Илинден” од Струга, a влезот на самиот концерт ќе чини симболични 100 денари.