Македонско друштво “Илинден”-Тирана ви посакува среќен 8-ми Март

Македонско друштво “Илинден”-Тирана и Македонско друштво “Илинден”- Огранок Голо Брдо ви посакува среќен 8-ми Март. – стои во честитката на Македонско друштво “Илинден”-Тирана и Македонско друштво “Илинден”- Огранок Голо Брдо.