МНР: Албанските граѓани во Израел да ги почитуваат упатствата на безбедносните органи

Министерството за европа и надворешни работи ја следи тензичната ситуација во Израел. Според податоците, од овие напади досега нема повреден албански државјани.

Сите албански државјани во Израел треба да ги следат упатствата на локалните власти и во секој случај да се обратат во Амбасадата на Албанија во Израел на контакт број: 📞+972 54-4806601, соопшти министерството.

Advertisement