Претседателот на партијата „Единствена горанска партија“ Хоџа оствари средба со министерот за земјоделство, шумарство и рурален развој, Пеци

Претседателот на партијата „Единствена горанска партија“ и Пратеникот од областа Гора во Собранието на Косово, Адем Хоџа оствари средба со министерот за земјоделство, шумарство и рурален развој во Владата на Косово, Фатон Пеци. За време на разговорите, беа разгледани важни теми за зајакнување на различните земјоделски сектори и за развојот на областа Гора. – стои во сопштението на Партијата „Единствена горанска партија“.

 

Advertisement