Русјаков: Грција и Бугарија се светски фалсификат

 

Грција и Бугарија се светски фалсификат. Планетарен Гмо. Нивната историја е лага, манипулација и пропаганда. Затоа постојано негираат се околу себе. Единствено нешто што е нивно, оригинално и автохтоно е нивниот канцер инсталиран во Македонија на власт и неговите метастази северџанистански. – напиша на својот фејзбук профил Александар Русјаков.