Tag Archives: Енкеледа Чела

Енкеледа Чела е пронајдена и е во добра здравствена состојба

Студентката Енкеледа Чела од Требиште областа Голо Брдо која се водеше како исчезната е пронајдена во близина на хотелот Белви и се во добра здравствена состојба. За ова попладнево информираше техничкиот министер за внатрешни работи Панче Тошковски, кој во врска со случајот се огласи на социјалната мрежа Фејсбук. Во врска со настанот кој ја вознемири јавноста, а се однесува на ...

Read More »

Апел за помош: Исчезна Енкеледа Чела 21 годишна студентка од областа Голо Брдо

Студентка на Економскиот факилтет од Албанија е пријавена за исчезната откако во петокот вечерта и се губи секаква трага. На 21 годишното девојче последната трага му се губи во скопски Илинден. Станува збор за Енкеледа Чела од Требиште областа Голо Брдо чие исчезнување го пријавиле нејините пријатели кои го информирале и нејзиното семејство. Чела во петокот вечерта некаде околу полноќ ...

Read More »