Tag Archives: „Медена земја“

„Медена земја“ е најдобриот документарец за 2019 според критичарите во Њујорк

Американската организација на филмски критичари од Њујорк „New York Film Critics Circle (NYFCC)“ синоќа ја додели наградата за најдобар документарен филм за 2019 година на филмот „Медена земја“. Свеченото доделување на наградите ќе се одржи на Гала вечер на седми јануари во Њујорк. Документарецот во режија на Тамара Котевска и Љубомир Стефанов денеска доби и признание за најдобар филм за ...

Read More »