Tag Archives: Министерката за труд и социјална политика на Република Македонија Јагода Шахпаска

Министерката за труд и социјална политика на Македонија Јагода Шахпаска оствари средба со министерката за здравство и социјални прашања на Албанија Огерта Манастирлиу

Министерката за труд и социјална политика на Република Македонија Јагода Шахпаска, попладнево во Тирана, имаше средба со министерката за здравство и социјални прашања на Албанија, Огерта Манастирлиу, присутен на средбата беше и Македонскиот Амбасадорот во Тирана, Данчо Марковски. Двете соговорнички разменија искуства за социјалните политики што двете држави ги водат за поддршка на ранливите категории на граѓани. Посебно внимание беше ...

Read More »