Tag Archives: Претседателот на Република Македонија

Претседателот на Република Македонија се обрати по повод одбележувањето на денот на Армијата на Република Македонија

Чест ми е да ве поздравам и да ви го честитам 18 Август – Денот на Армијата на Република Македонија. Денеска, кога го славиме овој голем јубилеј – 25 години од формирањето на Армијата, ние се потсетуваме и на минатото, но гледаме и кон иднината. Сите ние добро се сеќаваме дека Армијата се формираше во време-невреме, за краток период, со ...

Read More »