Тамара Тодевска освари средба со градоначалникот на Тирана, Ерион Велиај

Познатата македонска пејачка Тамара Тодевска која ја претставуваше Македонија во Евровизија 2019 година со песната „Горда“ ќе биде дел од нај познатиот фестивал во албанија „Магична песна“, Тамара ќе се натпреварува со песната „Монструм“ составена од Дарко Димитров.

“Горди на нашите соседи. Бев многу задоволен што ги примив Тамара Тодевска и Дарко Димитров, пријатели од Македонија! Нашите најблиски соседи се неверојатни уметници и ги зближуваат нашите заедници” – Оваа вест самиот Велиај ја објави на социјалната мрежа Фејсбук при што објави и фотографии од средбата. Тој на неговиот статус напиша дека е среќен што го пречекал Тамара.