Тежок инцидент двајца Руси и една Украинка нападнале војниците во фабрика за производството на муниција во Албанија  

Тежок инцидент се случил во фабрика за производството на муниција во Грамш, каде двајца Руски државјани и еден Украински државјанин ги нападнале војниците кои биле таму. Тројца војници се повредени, а еден од нив е во тешка здравствена состојба. За жал, фрленото течност паднало во очи, поради што се изложени на ризик да ослепат. Тие се упатени кон болницата во Тирана. Од досегашните информации на „Топ чанел“ се знае дека осомничените се фатени од полицијата.

Advertisement