Украинската авиокомпанија “Windrose” од декември ќе започне летови кон Македонија 

Украинската авиокомпанија “Windrose” од 6 декември ќе започна со летови кон Македонија. Во објавата на својата страница на Фејсбук, компанијата напиша дека „летовите ќе се вршат од 6 декември 2020 година до 3 март 2021 година. Поаѓање од аеродромот Борсипол во 10 : 50, пристигнување во Скопје во 12:00 часот. Поаѓање од Скопје во 12:50 часот, пристигнување во Борсипол во 16:10 часот “.