„Волшебна“ Тирана за Божик и Нова Година (ФОТО)

Тирана е едно од најатрактивните места за празниците на крајот на годината, плоштадот Ѓерѓ Кастриоти – Скендербег е вистинско чудо. Осветлувањето на плоштадот во секој агол е совршено поставеншто го потврдуваат и фотографиите од „плоштадот под светилки“, Тирана го привлекува сечие внимание и никого не остава рамнодушен на нејзината Божикно и Новогодшно бајка.

Advertisement