Културното здружение “Македонец” од Марина, Егејска Македонија традиционално организира Божиќна прослава

Културното здружение Македонец од Марина, Егејска Македонија на 25 декември 2019 година, среда, ја организира традиционалната Божиќна прослава. Прославата ќе се одржи во ресторанот Μегаро на 25 декември од 21.00 часот. Присутните ќе ги забавува оркестарот Македонски мерак. Влезницата е 16 евра со полно мени. Местата не се ограничени. Резервации се вршат на телефон 6979706660.