Лидерот на демократската партија Лулзим Баша итен состанок со претседателот Нишани

Лидерот на Демократксата партија Лулзим Баша, по говорот пред шаторот се сретнa со преседателот Бујар Нишани. Главната причина на состанокот е решение за политичката криза, која Нишани, може да се презема улога посредник меѓу Рама и Баша. Лулзим Баша заврши состанокот со градоначалниците на општините кој ги води Демократската партија, разговараа за ескалација на протестите.

Advertisement