Македонија со свој штанд во Меѓународниот саем Клик Експо Груп во Тирана 

Македонија со свој штанд во Меѓународниот саем Клик Експо Груп што ќе се одржи во Тирана од 23 до 26 ноември 2109 година и ова година македонските компании ќе бидат присутни на Меѓународниот саем Клик Експо Груп. Република Македонија и ова година ќе има свој штанд со излагачи. Меѓународниот саем се организира 25 години, овој саем е призната од страна на македонската држава, многу компании Македонски компани учествувале порано и учествуваат и оваа сезона. Меѓународниот саем Клик Експо Груп е одличен начин за промовирање на економската соработка меѓу Македонија и Албанија.