„Осветли го Скопје“ се одржа на Водно

 

„Oсветли го Скопје”, рекреативен настан од јавен карактер кој почна пред пет години, повторно се одржа и оваа година. Многумина се одлучија петок навечер да го поминат во ноќно искачување до Милениумскиот крст на Водно за да уживаат во вечерната панорама на градот патеката е долга околу пет километри.