Честитка по повод Св.Василиј – Василица и Стара нова година од Македонското друштво „Илинден“-Тирана

Македонско друштво “Илинден”-Тирана и Македонско друштво “Илинден”-Огранок Голо Брдо ви честита Св.Василиј – Василица и Стара Нова година 2020 година со желба за многу лични успеси и бериќетна година! –стои во честитката потпишана од претседателот на Македонско друштво “Илинден“-Тирана Никола Ѓурѓај и претседателот на разгранокот за Голо Брдо Или Халилај.