Македонска Алијанса за Европска Интеграција (МАЕИ) упати честитка за Нова Година 2018

 

Македонска Алијанса за Европска Интеграција (МАЕИ) ви честита Нова Година 2018 годиа, со желба за многу лични успеси и бериќетна година! – стои во честитката на Македонска Алијанса за Европска Интеграција (МАЕИ).