Пратениците Стерјовски и Стака на средба со Амбасадорот на Македонија во Тирана Марковски

 

Васил Стерјовски, пратеник во Собранието на Албанија и претседател на Македонска алијанса за европска интеграција, МАЕИ и Николин Стака, пратеник во Собранието на Албанија и претседател на Партија за демократско движење за промена денеска беа на работна средба во Амбасадата на Република Македони со Амбасадорот на Данчо Марковски.

Advertisement