Утре започнува вакцинацијата против ковид-19 во Албанија

Иако најпрвин беше најавено дека првите дози од вакцината ќе пристигнат на крајот од месец јануари, сепак премиерот на Албанија Еди Рама на својот Фејсбук профил објави дека утре започнува вакцинацијата против ковид-19 во Албанија.

Advertisement