Започнува со пребројување на гласовите во Општина Пустец (ВИДЕО)

Броењето на гласовите започна во Општина Пустец, откако пристигнаа сите гласачки кутии од цела Општина  Пустец, комесарите започнаа со постапката за пребројување.

Advertisement